Jogi nyilatkozat Hotel Assistance Kft.

Azzal, hogy belép a www.kishelikonresidence.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A www.kishelikonresidence.hu portálon található tartalom a Hotel Assistance Kft. szellemi tulajdona. A Hotel Assistance Kft. fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vezetõség elõzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A www.kishelikonresidence.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegû, a portálon hozzáférhetõ tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekbõl eredõ közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltetõ (Hotel Assistance Kft) felelõsséget nem vállal. A www.kishelikonresidence.hu portálon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelõsségére és kockázatára történik.

A www.kishelikonresidence.hu portál üzemeltetõje a Hotel Assistance  Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.